Tungsram-Schréder Világítási Berendezések Zrt.

Adminisztráció és gyártás:

2084 Pilisszentiván, Tópart 2.

Postacím: 2084 Pf. 7

Telefon: (+36 26) 568-000

Fax: (+36 26) 568-001

tus@schreder.hu

Bemutatóterem:

1012 Budapest, Lovas út 38.

Telefon: (+36 1) 201-6438

Fax: (+36 1) 212-2250

(előzetes időpont egyeztetés alapján)

 

www.schreder.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

 

Cégtörténet


 

 
  
Tungsram-Schréder – Több mint világítás

A belga székhelyű Schréder egy családi vállalkozásból mára világvállalattá növekedett világítsátechnikai cégcsoport, mely leányvállalatain keresztül kínál partnereinek átfogó megoldást a lehető leginkább fenntartható módon. A komplexitás jegyében igyekszik biztonságosabbá és kellemesebbé tenni az emberek életét. Berendezései, technikai megoldásai széleskörűen alkalmazhatók, legyen szó akár közvilágításról, dekoratív, ipari, sport és tranzit területek vagy akár épületek díszítő megvilágításáról.

A Tungsram-Schréder Világítási Berendezések Zrt. immáron 35 éve a magyar világítástechnikai piac meghatározó szereplője. Megalapítása óta közel 2 millió fénypontot értékesített. Berendezései nem csak Magyarországon, hanem Bécstől Japánig szerte a világon öregbítik hírnevét. Az évek során a folyamatos technológiai fejlődés biztosítása mellett igazi magyar gyártó maradt. Több mint 200 hazai beszállítóval együttműködve, folyamatosan növekvő gyártási kapacitással, innovatív, minőségi termékekkel látja el hazai és külföldi partnereit. 

Az elmúlt közel 10 évben, a vállalat folyamatos növekedésének köszönhetően dolgozói létszáma több mint a duplájára emelkedett. A Budapest melletti Pilisszentivánon több mint 200 munkatárs  funkcionális és dekoratív világítótesteket készít közterületekre és városi terekre. A kutatás fejlesztési részleg fejlesztő és tervező mérnökeinek szakértelmét számos berendezés és világítási megoldás bizonyítja.

Az elmúlt évek kudarcai és sikerei megtanították és bizonyították számunkra azt, hogy a határozott vállalati stratégia és értérendszer szigorú betartása biztosítja partnereink számára hogy, lámpatestjeink és velük kínált komplex megoldásaink többek legyenek, mint egy egyszerű világítás. Ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték, szolgáltatásaink minőségére.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudhassa, miben vagyunk mások, mi a különbség a Tungsram-Schréder Zrt, és más világítástechnikai cégek között.

 

 
 
Tungsram-Schréder – a success story in modern lighting
Tungsram-Schréder Lighting Equipment Co Ltd. is Hungary’s leading outdoor lighting manufacturer with more than 1.5 Mio lighting fittings sold since its establishment in 1983. The company’s 91 workers and employees develop and produce, in Piliszentivan near Budapest, both functional and decorative lighting luminaries for public areas and urban spaces. The company’s premises include a modern factory, a large warehouse, a research and development facility and testing laboratory, and administrative offices of altogether 7.800m².
 

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználási feltételek