Tungsram-Schréder Világítási Berendezések Zrt.

Adminisztráció és gyártás:

2084 Pilisszentiván, Tópart 2.

Postacím: 2084 Pf. 7

Telefon: (+36 26) 568-000

Fax: (+36 26) 568-001

tus@schreder.hu

Bemutatóterem:

1012 Budapest, Lovas út 38.

Telefon: (+36 1) 201-6438

Fax: (+36 1) 212-2250

(előzetes időpont egyeztetés alapján)

 

www.schreder.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

 

Felhasználási feltételek

Felelősség honlapunk tartalmáért

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani, illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves, félrevezető vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, Cégünk nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért.

A honlap tartalmának felhasználása, illetve védelme

A honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak. Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő bármely információ csak a Tungsram-Schréder Zrt. engedélyével és módosítás nélkül kerülhet felhasználásra.

Védjegyek oltalma

A "Schréder" és a "Kandeláber" márkanevek a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény és egyéb, Magyarországon kihirdetett és hatályos nemzetközi egyezmények védelme alatt állnak, használatukra, illetve a használat engedélyezésére csak a védjegytulajdonos Tungsram-Schréder Világítási Berendezések Zrt. jogosult. A honlapunkon említett egyéb védjegyek, márkanevek és logók tulajdonosa az ott megjelölt személy vagy szervezet, melyek ezzel kapcsolatos jogai a fentiekkel megegyező védelem alatt állnak.

Műszaki változtatás joga

Tekintettel termékeink tökéletesítésére irányuló folyamatos fejlesztőmunkánkra, fenntartjuk a változtatás jogát mind a műszaki tartalom, mind a választék vonatkozásában. Naprakész információért forduljon Társaságunkhoz.

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználási feltételek